Youtube
Email

Over onze reizen

De mooiste individuele wandelvakantie in Nederland  

Bij CountyHike ben je aan het juiste adres voor de mooiste individuele wandelvakanties in Nederland. Comfortabel wandelen met vrienden, je partner of familie. Of helemaal in je eentje om te genieten van de rust en ontspanning die een individuele wandelvakantie je biedt.

CountyHike zorgt voor de mooiste routes over rustige binnenwegen of wandelpaden. Geniet van de prachtige natuur en de interessante bezienswaardigheden van iedere plek.   

Comfortabel wandelen vanuit hotels of B&B's

Verblijf in met zorg geselecteerde accommodaties tijdens onze hotel-B&B-wandelvakanties. Heerlijk wandenlen van accommodatie naar accommodatie.

Bagagevervoer? Regelen we!  

Kies je voor een trektocht, dan wordt de bagage voor je vervoerd. Zelf neem je alleen de noodzakelijke benodigdheden mee voor tijdens de dag. Ontspannen wandelen zonder bagage: het is tenslotte vakantie! Het bagagevervoer is inbegrepen in de wandelvakantie. De bagage tref je vervolgens weer aan bij je volgende hotel/B&B.  

Onbezorgd op wandelvakantie met CountyHike

Op reis zorgen we goed voor je. We staan in geval van problemen tijdens je wandelvakantie 24/7 voor je paraat. Je bent in goede handen bij CountyHike.

Natuurlijk sturen wij je niet op pad zonder je te voorzien van een goede route informatie. Ook krijg je van ons leuke tips voor onderweg en toeristische informatie. Hierdoor haal je het maximale uit je wandelvakantie.    

De wandelvakantie die voldoet aan uw wensen    

Een persoonlijk tintje geven aan je wandelvakantie of een stukje maatwerk toevoegen? Al onze wandelreizen kun je op één of andere manier een eigen 'draai' geven. Verlengen, upgraden, extra's: je zegt het maar. Bij CountyHike denken we graag met je mee. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt.    

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch te bereiken van 09.00 t/m 17.30 op:    

0481-745068      

Of stuur een e-mail naar: info@countyhike.nl       

Aanbetaling

De aanbetaling van onze hotelreizen bedraagt 15% van de reissom (minimaal €100,-) en dient u per direct te voldoen na ontvangst van de boekingbevestiging.  
Het resterende gedeelte van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek overgemaakt te worden op onze rekening. 

Bagage

Uw bagage - 1 koffer per persoon van max. 20 kilo – wordt door ons van hotel naar hotel gebracht. Doorgaans wordt vanaf 09.00 uur uw bagage opgehaald en vóór 17.00 uur bij het volgende hotel afgeleverd. Een tour zonder bagagetransport is ook mogelijk. De korting bedraagt dan 10 euro per persoon per reisdag.

Indien u meer bagagestuks wilt meenemen, laat het ons van tevoren weten. Dit is mogelijk voor 5 euro per bagagestuk per reisdag.

Wij gaan zorgvuldig met uw bagage om. Door normaal gebruik kunnen er echter krassen, deukjes en andere kleine beschadigingen op uw bagage ontstaan. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. Bij grote schade kunt u een claim indienen bij uw reis- en/of bagageverzekering. 

Bereikbaarheid

Onze startplaatsen zijn uitstekend bereikbaar met de auto, bus en/of trein. 

Betalingsmogelijkheden 

Zodra de reis is bevestigd ontvangt u per e-mail de reisovereenkomst. Hierop staat de hoogte van de aanbetaling (15 procent van de reissom plus eventuele verzekeringspremies) die u per direct dient te voldoen. Uiterlijk 6 weken voor vertrek moet het restant van de reissom zijn voldaan. 

Betaling is mogelijk via uw persoonlijke pagina van MyCHK. De inlog gegevens hiervan ontvangt u nadat de boeking bevestigd is. 

Voor Nederlandse klanten is betaling via bankoverschrijving (internetbankieren) de makkelijkste optie. 

Betaling met creditcard is ook mogelijk via MyCHK.

Onze bankgegevens:

Iban nummer: NL52 RABO 0380 4499 00  
T.N.V.  County Hike
Bic/Swift: RABONL2U 

Boeking

U kunt uw wandelvakantie reserveren via internet of telefonisch. Nadat wij uw reservering hebben ontvangen zullen wij deze reservering z.s.m per email bevestigen.

Extra nachten

In alle plaatsen waar u overnacht tijdens uw wandelvakantie kunt u een extra nacht(en) boeken. Prijzen vindt u bij "Extra nachten” in de desbetreffende routebeschrijving.

Accomodaties

Er is ons veel aan gelegen, dat u na een heerlijke wandeltocht een goed en prettig onderkomen voor de nacht heeft. Wij besteden er veel aandacht aan om u hotels te bieden, die een prettige sfeer uitademen en waar u aan comfort en luxe geen gebrek zult hebben.
U verblijft in charmante hotels of luxe bed & breakfasts met gebruik van douche/toilet of bad/toilet. Het ontbijt is altijd inbegrepen bij uw overnachtingen.  
De accomodaties kunnen afwijken van de bij de reis getoonde accomodaties. Wanneer deze niet beschikbaar zijn boeken wij een gelijkwaardige accomodatie waar wij mee samenwerken.

Huisdieren

De meeste accomodaties accepteren geen huisdieren helaas. Indien u uw hond mee wilt nemen, informeer bij ons of dit mogelijk is.

Kortingen

Kinderen - kinderkorting
Een kind tot 4 jaar is gratis mits het bij de ouders op de kamer slaapt.
Voor een kind van 4 tot 12 jaar krijgt u 20% korting als het bij de ouders op de kamer slaapt.
Voor een extra bed in een tweepersoonskamer krijgt de derde persoon vanaf 12 jaar 10% korting.
Groepen
Voor groepen vanaf 7 personen, die gezamenlijk een reis boeken biedt Countyhike een groepsreis met korting.
7 of 8 personen: iedere deelnemer krijgt 7 % korting op de basis reissom
vanaf 9 personen: iedere deelnemer krijgt 10 % korting op de basis reissom.

Reisverzekering

Een zorgeloze vakantie betekent dat u goed verzekerd op reis gaat, want bij onverwachte gebeurtenissen wilt u graag de nodige hulp. Ook is het belangrijk om het financiële risico in geval van annulering of andere onvoorziene omstandigheden zoveel mogelijk te beperken. Wij raden u aan zelf een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Reservering

U kunt uw wandelvakantie reserveren via internet, fax of telefonisch. Nadat wij uw reservering hebben ontvangen zenden wij per email z.s.m. een boekingsbevesting/rekening.

Reissom

De totale reissom,dient uiterlijk overgemaakt te zijn op onze rekening één maand voor aanvang van de wandelvakantie. De aanbetaling bedraagt 15% van de reissom en dient voldaan worden binnen 10 dagen na ontvangst van de boekingbevestiging.

Routebeschrijving

Na betaling van de gehele reissom wordt de routebeschrijving inclusief de bezienswaardigheden tijdens de reis ca. twee weken voor vertrek naar uw huisadres verstuurd.

Startplaatsen

De startlocaties van onze reizen zijn meestal goed bereikbaar met bus en/of trein. Mocht u ergens anders willen starten, kunnen wij dit altijd aanvragen.

Annulering

Voor onze individuele reizen hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • bij annulering tot de 21e dag (exclusief) vóór de start van uw reis 15% van de reissom (minimaal €100,-
  • bij annulering vanaf de 21e dag (inclusief) tot de 14e dag (exclusief) vóór de startdag: 50% van de reissom
  • bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de 5e dag (exclusief) vóór de startdag: 75% van de reissom
  • bij annulering vanaf de 5e dag (inclusief) tot de startdag: 90% van de reissom
  • bij annulering op de startdag of later: de volledige reissom

Voor groepen (vanaf 10 personen) kunnen andere annuleringsvoorwaarden worden gehanteerd.

Bij Countyhike bent u aan het juiste adres voor de mooiste individuele wandelvakantie langs het Pieterpad. Comfortabel wandelen met vrienden, uw partner, uw familie of alleen. Bij Countyhike kunt u genieten van de rust en ontspanning die een individuele wandelvakantie te bieden heeft.

Countyhike zorgt voor de mooiste routes over het welbekende Pieterpad. Geniet van de prachtige natuur en de interessante bezienswaardigheden in het geweldige Nederland.

 

Wat is inbegrepen

✓ Overnachting met ontbijt in zorgvuldig geselecteerde accomodaties
✓ Ontbijtbuffet / uitgebreid ontbijt 
✓ Bagagevervoer van hotel naar hotel (1 stuk per persoon)
✓ Gedetailleerde routebeschrijving 
✓ Op verzoek: route als GPS-bestand
✓ Toeristische informatie over de bezienswaardigheden onderweg 
✓ 7 dagen per week "service-hotline”

Niet inbegrepen

✓ De reis naar beginpunt van de reis en/of de verblijfplaats
✓ De reis van de eindpunt van de reis naar huis 
✓ Overige maaltijden
✓ Kosten voor de veerdiensten
✓ Verplichte bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden van €5,- per persoon

Wandelen langs Markeringen 

Het Pieterpad

De route van het Pieterpad wordt aangeduid met een witte en een rode streep. 

De rood-witte streep is de internationale aanduiding voor langeafstand wandelpaden.

Wanneer u de route blijft volgen zult u een rechthoek zien met de kleuren Rood-Wit.       

Mochten verschillende langeafstand wandelpaden elkaar kruizen, dan staat de naam van de route er ook bij:

 

 

Wanneer uw van richting veranderd zult u rechthoekige markering zien met een punt die links of rechts wijst.(Soms is het ook gewoon een pijl).

 Wanneer u, bij wellicht verwarrende punten, de verkeerde richting op gaat staat er een markering van een rood met wit kruis.

 

     

Aanmelding

De aanmelding voor een wandelvakantie kan per mail of telefonisch. De aanmelding is onherroepelijk als de boekingbevestiging naar u verzonden is.

Boeking- en betalingsvoorwaarden

De aanbetaling van 15% (minimaal €100,-) moet zo spoedig mogelijk na ontvangst van de boekingbevestiging gebeuren.

Uiterlijk 6 weken vóór begin van de reis betaalt u het resterende bedrag. Als begin van de reis geldt de datum van de eerste dag zoals genoemd in de boekingsbevestiging.

Prijzen

De prijzen zijn per persoon, tenzij anders vermeld. Er worden geen reserveringskosten gerekend en de prijzen zijn inclusief belasting.

Wijziging in de reisbeschrijving

Het kan voorkomen dat door omstandigheden van de gepubliceerde reisbeschrijvingen afgeweken moet worden. Deelnemers worden daarvan tijdig in kennis gesteld.

Eenpersoonskamer

Reist u alleen (=solo) dan geldt een eenpersoonstoeslag waarin de meerkosten van het bagagevervoer, de eenpersoonskamer en het reispakket zijn verrekend.

Extra dagen

U kunt alle individuele arrangementen naar wens uitbreiden met extra dagen. 

Reissom

De reissommen zoals vermeld zijn (tenzij anders aangegeven) per persoon en gebaseerd op twee (of meer) volwassenen die samen een kamer delen. Per kamer ontvangt u één reispakket.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

CountyHike (KvK nr. 30088748) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGRgarantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Er zal een verplichte SGR-bijdrage van €5,- per persoon worden berekend bij uw reservering, ter behoeve van het SGR fonds. 

CountyHike gebruikt cookies om de website te beheren, om u gepersonaliseerde inhoud te tonen en om zakelijke doelen te beheren. Hieronder vindt u meer informatie over hoe we cookies gebruiken. U kunt alle cookies accepteren, ze individueel selecteren of ze allemaal afwijzen. Om meer te weten te komen over ons cookiebeleid, kunt u op elk moment de speciale pagina bezoeken

extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice