Over CountyHike

In 2006 met CountyHike begonnen. Nu dus al meer dan 15 jaar onderweg........!! Door het enthousiasme en de energie van onze wandelaars weten we waar wij het voor doen!

Als ervaren wandelaars hadden wij in het buitenland van veel verzorgde wandeltochten gebruik gemaakt. In Nederland merkten we, dat het aanbod van verzorgde tochten zeer beperkt was en daarom begonnen we met het opzetten van een paar tochten in Gelderland, waaronder een tweetal Pieterpad etappes. Met succes, want al heel snel kregen we verzoeken om het Pieterpad aanbod uit te breiden. Door het enthousiasme en de vitamientjes van onze gasten hebben we daar toen ook hard aan gewerkt en 2 jaar later in 2009 konden we het hele Pieterpad, van Pieterburen naar Maastricht, in arrangementsvorm aanbieden. 

En nu staat er een bedrijf met loyale en deskundige medewerkers en met een plezierig, kwalitatief en gastvrij netwerk van B&B's, hotels, koeriers en taxibedrijven met maar 1 DOEL: het onze wandelaars zo veel mogelijk naar hun zin maken!!!

 

Het Pieterpad van Pieterburen naar Maastricht

Het Pieterpad is een van de bekendste en mooiste lange afstandroutes van Nederland. 27 etappes van Pieterburen naar Maastricht of andersom.

Countyhike is aangesloten bij:
GGTO, Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators en
VVKR, Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties